Nu we ongeveer klaar zijn met inrichten van het appartement WerfenBlick in Werfenweng zijn we begonnen met de restyling van Emma Top 1. Het appartement is ruim en mooi gebouwd, maar met alleen maar witte muren vonden wij het net iets te kil. De woonkamer was netjes ingericht, maar geeft je niet direct een warm ‘hier ben ik thuis’ gevoel. Genoeg reden voor ons om aan de slag te gaan.

Een heerlijk weekje Oostenrijk met in de eerste helft de klus werkzaamheden en de tweede helft gezellig met onze kinderen in WerfenBlick.

Schoondochter Merlijn had ons vooraf geadviseerd over de kleur van de muren in de slaapkamers. Dit is modern groen/grijs geworden (zie foto). Direct een warmere aanblik van de slaapkamers en de meubels komen mooier uit.


De bedlampjes waren niet stevig genoeg en gaan we vervangen met een iets degelijker type. De gordijnen in het hele appartement moesten we ook vervangen, omdat de rails niet goed aan het plafond gemonteerd waren. Er komen nu nieuwe stangen en gordijnen met ringen ipv radertjes. De foto boven het bed komt van onze reportage uit Peru.

Waar we nog even op moeten wachten is de inrichting van de woonkamer. Die willen we dezelfde sfeer geven als die in WerfenBlick. Opnieuw zijn we naar Friesland gegaan en met de firma Blom Interieurs in Sneek hebben we ook voor Emma Top 1 een nieuwe inrichting voor de woonkamer bepaald. Wij kijken uit naar de tweede week van juni, als de nieuwe meubels geplaatst gaan worden.

Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *