We zijn nu 3 maanden bezig met onze 2 appartementen in Oostenrijk. Enerverende maanden waarin we veel hebben gedaan, maar ook zelf regelmatig hebben genoten van deze fantastische sneeuw winter.

Voor het appartement WerfenBlick in Werfenweng hebben we de puntjes op de i gezet met de inrichting. Decoraties in de vensterbank, kussens in de bank, plaids voor over de bedden in de slaapkamers en een groot tafelkleed om met 8 personen een leuke gedekte tafel te maken. Ook de hal hebben we meegenomen met aankleden en hier hangt nu een prachtige wereldkaart op steigerhout. Het appartement is nu echt af en wij logeren er zelf met heel veel plezier.


Kussentjes uitzoeken.

In Dienten zijn we voor Emma Top1 begonnen met het herinrichten van het appartement. We hebben al veel decoratie toevoegingen gedaan, zoals grote decoraties boven de bedden in de slaapkamers. In de woonkamer hebben we kussens, plantjes, placemats voor de eettafel en ander decoratiemateriaal toegevoegd. Op advies van een gast hebben we een extra grote pan aangeschaft; extra gemak bij het koken van een 10 persoons maaltijd. Maar het grote werk moet nog beginnen. We hebben in samenwerking met de firma Blom uit Sneek ook voor Emma een super nieuwe inrichting uitgezocht voor de woonkamer. Wij kunnen niet wachten tot deze eind mei geplaatst gaat worden.

En tussen al dat regelen en inkopen door hebben wij genoten van de hoge bergen sneeuw. In de tuin van WerfenBlick lag de sneeuw tot aan het raam en met wandelen liepen we tussen twee meter hoge sneeuwlagen. Wat een prachtig uitzicht vanuit de appartementen al die sneeuw. Voor het skiën hebben we de keuze uit zoveel verschillende ski gebieden op korte afstand dat we nog niet de helft hebben uitgeprobeerd. Het ski gebied van Werfenweng zelf is ons erg goed bevallen. Mooie brede pistes en het hele gebied is te bereiken vanuit de lift in het centrum van Werfenweng op 800 meter van het appartement. In Dienten is de lift nog dichter bij, op zo’n 300 meter afstand heb je van de Ski-Amadé het aaneengesloten skigebied van Mulbach, Dienten en Maria Alm binnen handbereik. Wij hebben er heerlijk kunnen skiën!

Op de piste in Werfenweng
Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *