Gelukt! Je kijkt nu naar de helemaal zelf ontwikkelde website van onze Oostenrijk appartementen. Leuk om aan iedereen te laten zien wat we vorig jaar in Oostenrijk hebben gekocht. Superleuk proces trouwens, dat kopen van een optrekje. Eerst wel ingewikkeld, want waar moet je beginnen. Maar met de hulp van Alpendreams werd het een stuk makkelijker.

In december 2018 zijn we gestart met de verhuur van de twee appartementen. Dat loopt best lekker en tussendoor hebben we zelf al een paar keer in ons WerfenBlick gelogeerd. Met dit schitterende sneeuwseizoen in Oostenrijk is dat iedere keer een feestje. We hebben de ski pistes in Werfenweng en Dienten uitgeprobeerd en beide zijn heel goed bevallen! Wij gaan daar zeker weer skiën. 

Via deze website willen we je laten delen in ons plezier in Oostenrijk. En natuurlijk kun je direct via deze site ook een boeking vastleggen:).
(eerst nog via Belvilla Dienten Boeken of Werfenweng Boeken)


Groetjes Gerard en Marian

Ons Oostenrijk Avontuur

Hoe begin je met het kopen van een huis in het buitenland. De eerste zoektocht via Google hielp ons niet zoveel. Vooral veel grote projecten met appartementen waarbij je als eigenaar maar weinig zeggenschap hebt. Via onze zoektocht kwamen wij terecht bij Alpendreams die ons geweldig hebben geholpen. We zijn enkele keren samen met hen op een zogenaamde ‘zicht-reis’ gegaan, waarin we heel veel appartementen en woningen hebben gezien. Uiteindelijk heeft Alpendreams ons uitstekend geholpen bij de aankoop van de appartementen in Werfenweng en Dienten. De verhuur van de appartementen hebben wij uitbesteed aan Belvilla.

Het Avontuur is nog niet voorbij. Nu zitten we volop in de verhuur, schoonmaak en beheer perikelen. Er staan ons nog heel wat avonturen te wachten.

Tot Ziens in Oostenrijk, Gerard en Marian

Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *