Gelukt! Je kijkt nu naar de helemaal zelf ontwikkelde website van onze Oostenrijk appartementen. Leuk om aan iedereen te laten zien wat we vorig jaar in Oostenrijk hebben gekocht. Superleuk proces trouwens, dat kopen van een optrekje. Eerst wel ingewikkeld, want waar moet je beginnen. Maar met de hulp van Alpendreams werd het een stuk makkelijker.

In december 2018 zijn we gestart met de verhuur van de twee appartementen. Dat loopt best lekker en tussendoor hebben we zelf al een paar keer in ons WerfenBlick gelogeerd. Met dit schitterende sneeuwseizoen in Oostenrijk is dat iedere keer een feestje. We hebben de ski pistes in Werfenweng en Dienten uitgeprobeerd en beide zijn heel goed bevallen! Wij gaan daar zeker weer skiĆ«n. 

Via deze website willen we je laten delen in ons plezier in Oostenrijk. En natuurlijk kun je direct via deze site ook een boeking vastleggen:).
(eerst nog via Belvilla Dienten Boeken of Werfenweng Boeken)


Groetjes Gerard en Marian

Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *